Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carbonizer
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Piese auto din fibra de Carbon / Aramid
100 €
Brand
Pret 50-100 euro in fctie de model
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Executam piese integrale (de la zero) si placari ale pieselor din interiorul sau exteriorul autoturismelor sau motocicletelor din :
fibra de CARBON real,
fibra de KEVLAR (ARAMID),
TEXALIUM,
fibra de ZYLON,
DENEEMA,
fibra de STICLA,
combinatie de fibra de CARBON / ARAMID,
combinatie de fibra de CARBON / ZYLON,
combinatie fibra de CARBON / fibra de STICLA colorata.

De asemenea reparam orice piesa din aceste materiale care este avariata (fisurata, crapata, sparta, lipsa, polizata) din domeniul ciclismului, canotaj, samd (cadre biciclete, tija sei, ghidoane, jante, vasle, etc).

Pentru pasionatii de computere, anuntam ca am inceput si o activitate de modificare pentru laptopuri, pentru cei ce vor sa aibe ceva deosebit, si anume, placarea dupa caz cu materialele descrise mai sus a capacului ecranului, mousului, mouse pad (fabricat de la 0).

Pretul pentru piesele interioare auto variaza de la 50 euro/buc pt piese ce nu depasesc suprafata aproximativa a unei pagini A5, la care se mai adauga 50euro, daca este necesara executia unei matrite. Cele ce depasesc aceasta suprafata (excluzand piesele mari cum este bordul, fete de usi, plafonul) costa 100 euro fara matritare. Pentru piesele mari si cu grad de excutie ridicat se vor face calcule de la caz la caz.

Gore. 0761136193
Din Gura in Gura